Esittelyssä suomalainen arpasivusto nettiarpa.com joka antaa 5 euroa ilmaista pelirahaa!
Parhaat Suomiarvat.com - Suomen Parhaat Arvat!
Suomiarvat | Arpa | Reilupeli | 3 Wow arpa | Parhaat suomiarvat | Hedelmäpelit | Nettiarpa | Ilmaista rahaa | Bonukset

NettiArpa.com - Suomalainen arpasivusto

Nettiarpa.com on suomalaisille raaputusarpojen ystäville omistettu sivusto, joka tarjoaa tällä hetkellä asiakkailleen 61 peliä pelattavaksi omalla rakkaalla suomenkielellämme. Pelit ovat innovatiisia ja todella erilaisia siihen verrattuna mihin olemme kioskiarpojen kautta tottuneet.

Uskomaton palautusprosentti

Sivuston palautusprosentti on uskomattomat 95% ja arpojen kokonaismäärään suhteutettuna joka kolmas arpa on voittava. Pääpalkintona voit voittaa itsellesi 3 wow arvasta uskomattomat miljoona euroa, eikä sinun tämän jälkeen välttämättä tarvitse tehdä töitä enää 15 vuoteen!

Reaaliaikaiset talletukset

Sivusto tarjoaa pelaajan käyttöön reaaliaikaiset talletuksen omilla verkopankkitunnuksilla, käyttäen EUteller talletustapaa. Kaikki sivuston talletusmuodot ovat 100% turvattuja ja salattuja, joten tallettaminen on todella helppoa ja turvallista.

Uuden pelaajan edut

Uusia pelaajia hemmotellaan oikein urakalla, sillä pelaajan tarvitsee vain rekisteröityä nettiarpa.com sivuston asiakkaaksi ja hän saa välittömästi käyttöönsä 5 euroa ilmaista pelirahaa! Tämän lisäksi, kun uusi pelaaja tekee ensitalletuksen sivustolle, niin hänen tallettamansa rahasumma tuplataan jopa 200€ asti.


Jatkuvia etuisuuksia

Asiakkaille järjestetään kuukausittain erillaisia etuisuuksia ja kilpailuja joista voi voittaa todella upeita palkintoja. Palkintoina on taulutelevisioita, ulkomaan matkoja ja monenlaisia muita uskomattomia palkintoja. Asikkaista pidetään myös hyvää huolta ja heille tarjotaankin aina aika ajoin käyttöön jatkotalletusbonuksia ja mahdollisuus päästä sivuston VIP-jäseneksi.

Uusia pelejä joka kuukausi

Nettiarpa.comin asiakkaat saavat nauttia jatkuvasti uusista peleistä, sillä niitä julkaistaan joka kuukausi kaksi-kolme kappaletta. Pelivalikoima on kohtalaisen suuri ja jakautuu neljään eri kategoriaan: Kasino arvat, urheilu arvat, fantasia-arvat ja kolikkoautomaatit.


Copyright© 2010 - Parhaat Suomiarvat.com